Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim sistemimizin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlamak, bu ortamda öğrencilerimize, bireysel öğrenme ve ekip çalışması becerilerini kazandırmak, kendilerine sağlanan aktivite olanaklarıyla da ilgi duydukları güzel sanatlar, spor vb. alanlarda yeteneklerini geliştirmeye teşvik etmektir.

Saatler: 07.40-13.15
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Sportif Etkinlikler: Hentbol,Futbol,Voleybol,Basketbol,Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006

WEB - https://gebzemehmetakifersoyoo.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. DR.ZEKİ ACAR CAD. MEHMET AKİF ERSOY İLK VEORTA OKULU BLOK NO: 66 GEBZE / KOCAELİ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (sabah Öğle)

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 409 ve 440 numaralı belediye otobüsleri ÖNEMLİ NOT: Okulumuz Darıca ilçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile aynı cadde üzerinde bulunmaktadır. Lütfen Karıştırmayın.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km